Egészség

Úton a korlátlan egészség felé…

Dr. Budai László Károly

Útmutató az Egészséghez

14.500.-Ft

Hamer doktor temetésén a sírjánál megfogadtam, hogy megírom ezt az Útmutatót. Aki ott volt, hallotta… Benne van az, ahogyan a medicinát ma látom, az a szemlélet, ami segít betegnek, orvosnak egyaránt megtalálni a megoldást. Ez a szemlélet Hamer doktor gondolkodását tükrözi és összeköti a Tudományos Táblázat, Az Újmedicina hagyatéka és a Mein Studentenmadchen ismeretanyagát, melyre többször is hivatkoztam.

A krónikus betegségek kialalkulásának okát és lefolyásait remélem sikerült egyszerűen átadnom és érthetővé lesz mindenki számára, hogy a kiváltó okot (DHS-t) kell megoldani ÉRZELMILEG ahhoz, hogy a krónikus betegségek is végre le tudjanak záródni. A legfontosabbnak azt tartom, hogy kézzel fogható segítséget és útmutatást nyújtson ez a könyv egészségeseknek és betegeknek egyaránt, mert az egészség még nem minden, de minden semmi az egészség nélkül. Váljék kedves egészségére!

Dr. Budai László Károly

Dr. Budai László Károly

Pszichózisok és viselkedésváltozások a Germán Gyógytudomány fényében

7.500.-Ft

A rejtvény épp olyan bonyolult volt, mint amilyen egyszerű, ahogy a fejezet további részében látni fogjuk.” – Dr. Ryke Geerd Hamer

Amíg nem ismerjük a Germán Gyógytudományt és nem sajátítjuk el a gondolkodásmódját, addig csak tapogatódzunk a pszichózisok fogalmát alkotó ködben. A kényszeres beszéd például akkor alakul ki, ha egy meglévő birtokféltési konfliktus mellé sínre kerül egy identitás konfliktus. Amennyiben meglévő identitás konfliktus mellé csapódik be egy birtokféltési konfliktus, ugyanez a konstelláció áll fenn, de akkor magában beszél a beteg…

A könyv izgalmas detektívregénnyé válik, ha érdekli az egészsége. Poirot felügyelőként a megtévesztő tünetek és diagnózisok között Dr. Ryke Geerd Hamer korszakalkotó tudományos módszerével megtalálhatja a „gyilkost”. A kiváltó okot. A Germán Gyógytudomány a tökéletesen kitervelt gyógyulás! Ebben a könyvemben arra törekedtem, hogy Hamer doktor Hagyatékát a laikusok számára is érthetően adjam át.

Dr. Budai László Károly

Hogyan segít a Germán Gyógytudomány egészségesnek lenni és maradni

6.500.-Ft

Ajánlom e könyvet mindenkinek, aki szeretne egészséges lenni és maradni.

Két elhivatott orvos életútját, munkáját és eredményeit ismerheti meg. Dr. med. mag. Theol. Ryke Geerd Hamer, a Germán Gyógytudomány  felfedezőjének tézisein keresztül mutatja be a szerző, dr. Budai László Károly a tudományos rendszer gyakorlati hasznát, hogy miként értelmezi a diagnózisokat, hogyan látja a gyógyulási folyamatot,  melyek a gyógyulás és egészségmegőrzés alappillérei.

Mindezt közérthetően, példákkal gazdagon illusztrálva. Továbbá 26 gyógyulás esettörténetén keresztül az olvasó abba is betekintést nyer, hogy milyen fantasztikus lehetőség áll rendelkezésére a ma emberének.

Giorgio Mambretti

Orvostudomány a feje tetején

3.800.-Ft

Dr. Hamer korszakalkotó munkásságának lényege messze túlmutat az orvoslás keretein. Kilép abból a nézőpontból, hogy magunkra, mint áldozatokra tekintsünk, a gonosz külső ellenség, a bűnbak vírusok, baktériumok, gombák szerencsétlen áldozataira; akiket csak a fehér köpenyes felmentő seregek, az orvosok, gyógyszerészek menthetnek meg a szenvedéstől és a haláltól.

Már ideje volt egy friss szemlélet felbukkanásának, mert a valóságban az orvosok, gyógyszerészek politikusok szorgos tevékenysége ellenére, (vagy miatt) szenvedés és halál volt osztályrészünk…

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot

Mi a Fenét keresek Én itt tulajdonképpen?

6.000.-Ft

Mindenfelé megosztottságot, háborút, szegénységet, éhínséget, terrorizmust, félelmet, betegséget, szenvedést, öregedést és halált látok. Az életnek nincs semmi értelme! Ez maga a Pokol, itt a Földön! Egyszerűen véget vethetnék az egésznek itt és most, s visszatérhetnék oda, ahonnan jöttem.

De ehelyett kitartok, s megpróbálom elodázni az elkerülhetetlen véget. Miért tűröm mindezt? Mert lelkem mélyén tudom, hogy ez az egész értelmetlen badarság nem valós és mesterséges. Egy kis hangocska kitartóan súgja nekem, hogy élhetek békében, hogy ez a bolygó képes eltartani mindannyiunkat bőségben, hogy a szeretet képes futótűzként terjedni, s hogy a boldogság csak arra vár, hogy kitárjuk karunkat és magunkhoz engedjük.

Én csak rendületlenül hallgatózom tovább és kitartok. Próbálok túlélni bármi áron. Szeretném megismerni a Paradicsomot itt a Földön.

DE HOGYAN?

Erről szól ez a könyv.

Ghislaine Lanctot

Az egészségügyi maffia

6.000.-Ft

A könyv szerzője egy kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon.

Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből – élve.

Ghis, Mado

Egészség kötet

3.000.-Ft

Lelkem hallhatatlan, ezt már régóta tudom.

Ezt a
hallhatatlanságot a rezgési szintje adja. Mit tehetek azért,
hogy testemet is felemeljem lelkem rezgési szintjére, és
ezzel elérjem a fizikai hallhatatlanságot?…

Csomagajánlataink

Időszakosan elérhető csomagajánlatainkról ne maradj le! Szezonális akcióinkról értesítéseket kérhetsz az alábbi adatok megadásával. 

golden-791072_1280