Ghis – Érdemes gyermeket vállalni?

Szerinted érdemes ilyen világban gyermeket vállalni?

Ghis kifejti:

Egyetértesz? Hozzászólnál? Te mit kérdeznél legközelebb Ghis-től? Írd meg lenn, a hozzászólás ablakban!

Ha szeretnél tovább mélyülni a témában, a Perszonokrácia Család kötetét javasoljuk, amibe ingyenesen bele tudsz olvasni az “EzVanKönyvek” menü pont alatt.

This Post Has 3 Comments

 1. Szerintem a mosti idők semmivel sem feszültek mint annó.Csak más dolgok vannak háttéren.Most ember erősen kezd érezni saját szabadságát,szülök,környezet nem présel össze az agyát,milyen legyen,hogy hogyán viselkedjen.Söt,inkabb magára van maradva….Rengeteg infóból kénytelen taniulni kiszürni,mi a helyes ,mi ami nekovaló.Ha ma valami nyom igazán a lélekre ez inkabb egyre erősödő érzes,hogy minden döntés rajta van,hogy felelős saját magáért,a betegségeiért és gyógyulásáért.Összeomlattak majdnem tővig a régi értékek.Amire korábban tisztelettel néztünk (és ez volt undorító,mert kilógott a hamissága)ma le vannak vetkőzve a kirakat maszlagból és üvölt az ürességük már szinté mindenkinek(hagyományos orvoslás,ovoda,iskola,egyetem,az élelmiszeripárnak sőtétsége,önhigénia ipárnak rőhelyes szintye saját sok szines kacatával…).Már mások a szülök,már egyik sem beszél hú iskola ez nagy dolog,ott amnyi jó dolog van!Inkabb probálnak segíteni a gyereknek tulélni ebben világban,ha még viszonylag életkepes szinten tartanak.
  Eljött az idő kimenni saját komfort zonából.Ez idegesít.Korábban viszont zárva volt a társadalmi dogmák skatujában és fulladott az ember saját tehetettlensegétől és kompekszusaitől.
  Ha korábban 40éves ember neni/bácsinak érezte magát,ma egy olyan 50 évesek rohangálnak,hogy elámul még 20éves is…..Na azok már ráébredtek arra hogy régi dogmák(szabályok)nem sokat érnek és kell saját utat tőrni az élethez.

 2. Mindenki érzi a változás szelét. A furcsa az, hogy minden torz formában jelenik meg. Nem tudják az emberek értelmezni ami történik. A szeretet éhsége óriási méretet ölt. Az élet csupa olyan pótcselekvésekből tevődik össze aminek az egyetlen irányultsága , hogy szeressenek. Amennyiben lemondok a külső szeretetről ami a szerzés örömét is magába foglalja, akkor mi történik, jön a magány. És itt a kulcs ,félelem a magánytól. Úgy érzem tanítani , tanulni kell , az Idesszaság állapotának létrehozását, megtalálását. Ghis nagyon jól elmondja, hogyan vegyük fel lelkünkkel a kapcsolatot. A legnagyobb lépesnek gondolom , az igény megjelenését arra, hogy kopogjunk a lélek kapuján. Magam is érzem értem mit kell tenni, vannak pillanatok amikor tapasztalatom, élem a szeretet vanságát. Tartósan benne maradni, nehéz,viszont legalább tudom mit kellene elérni.

  Nagyon jók ezek a kisfilmek, többször meghallgatóm, továbbküldöm. Emlékeztet arra, hogy kivagyok.
  Kedves Orsi , Zsac , köszönöm a munkátokat. Szeretettel Irma

 3. Kedves EZVANJULI / nekem csupa nagybetűvel /

  Fantasztikus, hogy micsoda igazságokat tud GHIS , nagyon sokat segít sok sok ember mindennapjaiban. Nála ott belül minden rendben van . Ezt sugározza. Köszönöm, hogy részese lehetek az Önök Weboldalának. Kérem szépen továbbra is az információkat tőle.

  Tisztelettel: Liszkainé Somhegyi Éva

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Az oldalon cookie-kat használunk a jobb oldal élmény érdekében. Részletesebben itt olvashatsz róla.

Ne maradj le semmiről!

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságainkról!

.