Perszonokrácia

Ide valami kis bevezető a témáról….

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot

Mi a Fenét keresek Én itt tulajdonképpen?

4.600.-Ft

Mindenfelé megosztottságot, háborút, szegénységet, éhínséget, terrorizmust, félelmet, betegséget, szenvedést, öregedést és halált látok. Az életnek nincs semmi értelme! Ez maga a Pokol, itt a Földön! Egyszerűen véget vethetnék az egésznek itt és most, s visszatérhetnék oda, ahonnan jöttem.

De ehelyett kitartok, s megpróbálom elodázni az elkerülhetetlen véget. Miért tűröm mindezt? Mert lelkem mélyén tudom, hogy ez az egész értelmetlen badarság nem valós és mesterséges. Egy kis hangocska kitartóan súgja nekem, hogy élhetek békében, hogy ez a bolygó képes eltartani mindannyiunkat bőségben, hogy a szeretet képes futótűzként terjedni, s hogy a boldogság csak arra vár, hogy kitárjuk karunkat és magunkhoz engedjük.

Én csak rendületlenül hallgatózom tovább és kitartok. Próbálok túlélni bármi áron. Szeretném megismerni a Paradicsomot itt a Földön.

DE HOGYAN?

Erről szól ez a könyv.

Ghislaine Lanctot

Az egészségügyi maffia

4.300.-Ft

A könyv szerzője egy kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon.

Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből – élve.

Ghis, Mado

Vallás

3.000.-Ft

Tizenéves korom óta álmodom egy ilyen könyvről. Sehol sem találtam, így kénytelen vagyok megírni magam, miután hosszas kutatást követően kiraktam a kirakós játék darabjait, ami így hívok:

VRSzTTSz – Vallások, Rendek, Szekták, Titkostársaságok, Tudományok és Szellemi irányzatok.

Ghis, Mado

Politika

2.500.-Ft

A politika egy a “politika színpadán” folyó bábszínház előadás, ahol a bábok – a politikusok – énekelnek és táncolnak, elterelendő a közönség figyelmét, hogy senki se fedezze föl, mit terveznek a színpad mögött.

Mindeközben agyafúrt bábjátékosok mozgatják az összes madzagot azért, hogy elérjék végső céljukat: az Új Világrendnek nevezett, bolygónk feletti teljes hatalomátvételt.

Ghis, Mado

Pénz

2.500.-Ft

Ghis, Mado

Társadalom

3.000.-Ft

Ha a 3. világháború kitörése előtt, illetve a globális pénzügyi válság, világméretű éhezés, a bolygószintű kataklizma beköszöntét megelőzően olvasod ezt a könyvet, szerencsésnek mondhatod magad!

A külső megjelenésük ellenére ezek a jóslatok nem állnak messze a valóságtól. A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az emberiség kihalása küszöbön áll!

Az apokalipszis már elkezdődött – és pontosan erre van szükségünk!

Ghis, Mado

Oktatás

2.500.-Ft

Az iskolának még mindig az a célja, hogy a három alapvető dolgot megtanítsa a diákoknak: az olvasást, az írást és a számtant?

Amikor valaki megvizsgálja a fiatal felnőtteket, nyilvánvalóvá válik, hogy a modern iskola nem oly hatékony, mint a korábbi volt. A végzett diákoknak nehézségei vannak az olvasással, számolással, hibásan írnak.

Ghis, Mado

Jog

2.500.-Ft

A hét noéi törvény (Noachide Laws) óta világszerte exponenciálisan nő a számuk.

Kanadában több mint hat millió van érvényben. Mi történt? Bűnözőkké, tolvajokká, gyilkosokká váltak az emberek? Nem! Egyre tudatosabbak valódi személyazonosságukra. Megfulladnak gazdájuk könyörtelen uralma és rossz bánásmódja miatt, viszont az emberi rabszolga szabadságra vágyik.

Ghis, Mado

Hatalom

2.500.-Ft

– Miért élünk e földi Pokolban?
– Hogyan működik a hamis hatalom, és mire támaszkodik?
– Hol találom a valódi hatalmat?
– Hogyan adhatom át a hatalmat az egómtól a lelkemnek?
– Mi a valódi szuverenitás?
– Mi a szentháromság titka?
– Mi a mindenhatóság kulcsa?
– Hogyan vethetek örökre véget a halálnak?

Ghis, Mado

Család

2.500.-Ft

Az emberek megszületnek, és nem tudják, miért. Felnőnek, megházasodnak, gyerekeket nemzenek, felnevelik őket anélkül, hogy tudnák miért.

Szenvednek és végül meghalnak, de még mindig nem tudják, miért. Anélkül térnek vissza e világba, hogy valaha is megtudták volna, miért. Egészen addig, míg egy napon végül fel nem teszik ‚a’ kérdést:

„Mit keresek én itt tulajdonképpen? „Boldog szeretnék lenni, családommal együtt.”

Valóban?

Ghis, Mado

Egészség

1.900.-Ft

Lelkem hallhatatlan, ezt már régóta tudom.

Ezt a
hallhatatlanságot a rezgési szintje adja. Mit tehetek azért,
hogy testemet is felemeljem lelkem rezgési szintjére, és
ezzel elérjem a fizikai hallhatatlanságot?…

Csomagajánlataink

Időszakosan elérhető csomagajánlatainkról ne maradj le! Szezonális akcióinkról értesítéseket kérhetsz az alábbi adatok megadásával. 

golden-791072_1280
Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Az oldalon cookie-kat használunk a jobb oldal élmény érdekében. Részletesebben itt olvashatsz róla.

Ne maradj le semmiről!

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságainkról!

.