Pénz

Peter Koenig

30 hazugság a pénzről

2.600.-Ft

Ez a könyv nem csak felfedi a félrevezető hibákat és “hazugságokat” sok széleskörűen hirdetett és megkérdőjelezhetetlennek hitt elképzelésben a pénzről – fel is oldja őket!

Járható kivezető utat mutat a pénz fojtogató rabságából, segít abban, hogy befolyásunk alá vonjuk ezt az örök fenyegetést jelentő, gyakran gyűlölt, elutasított, mégis sóvárogva vágyott világot…

Ezvankarcsi

Suska, a mi pénzünk

2.500.-Ft

Pénz, és tudatosság, együtt, kéz a kézben.

Egy pénzügyi modell,
ahol úgy tudom a minden sejtemet kielégítő szenvedélyeimet kielégíteni, hogy közben ebből megtudom teremteni magamnak az anyagi bőséget is…

Ghis, Mado

Pénz

2.500.-Ft

Heidemarie Schwermer

Pénztelen, csodás életem

3.500.-Ft

Hogy lehet pénz nélkül élni?

Teszi fel magának a kérdést Marie, és beindítja a kezdetben csupán egy évre tervezett projketjét. Kiszáll a sikeres pszichoterepeutaként élt életéből, és belevág a pénz nélküli életbe.

Megalapítja az Adj & végy mozgalmat, és közben megannyi nyitott ajtóra talál és látszólag áthatolhatatlan falakba ütközik. Őrangyala, Nataha és a mennyei erőbe vetett hite kíséri és vezeti útján.

Csomagajánlataink

Időszakosan elérhető csomagajánlatainkról ne maradj le! Szezonális akcióinkról értesítéseket kérhetsz az alábbi adatok megadásával. 

golden-791072_1280