Összeesküvés

David Icke

Minden, amit tudnod kell - I. kötet

5.800.-Ft

Az „őrült ember”, aki bizonyította igazát
újra és újra és újra

David Icke közel 30 éve figyelmeztet egy eljövendő orwelli társadalomra, amelyben kevesek rabszolgasorba döntik az emberiséget a pénzügyön, a kormányon, a médián és a becsipelt lakosság folyamatos megfigyelését végző katonai titkosrendőrségen keresztül.

David Icke

Minden, amit tudnod kell - II. kötet

5.900.-Ft

„Dilisnek”, „őrültnek”, „bolondnak” nevezték, és évtizedeken keresztül gúnyolódásban, elutasításban és durva bánásmódban volt része. Ó, de mennyire változnak a dolgok!

Ma világszerte olvassák könyveit, és előadásain ezrek vesznek részt szerte világon. Miért? Mert olyannyira kigúnyolt állításai most megtörténnek a világesemények során, és még a fősodratú tudósok is azt a következtetést vonták le, hogy a valóság tényleg szimuláció.

David Icke

Minden, amit tudnod kell - III. kötet

5.500.-Ft

Amit David Icke réges‐rég mondott, az nap mint nap vagy megtörténtével bebizonyo‐ sodik, vagy bizonyítékkal támasztják alá. Ahogy Mahatma Gandhi mondta:

„Először figyelembe se vesznek, majd nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és végül győzöl.”

David Icke

Emlékezz, ki vagy - I. kötet

4.500.-Ft

Olyan könyvet tartasz a kezedben, amelynek rendeltetése, hogy megváltoztassa azt a módot, ahogy nagyon sok ember magára és a világra tekint. 

Közzétételére az emberiség ismert történelme folyamán nem kerülhetett volna döntőbb pillanatban sor.

David Icke

Emlékezz, ki vagy - II. kötet

4.400.-Ft

Ki vagyok én?

Teljes meg kell változtatnunk az önmagunkról kialakított képünket ahhoz, hogy kiszabaduljunk a Mátrix programjaiból, mely azt a hitet táplálja belénk, miszerint mi csak egy erőtlen, kis ének vagyunk.

A Mátrix azt akarja, hogy higgyük, mi csak egy test vagyunk, egy név, egy állás, egy élettörténet, hogy valamiféle Isten által felelősségre vonhatók vagyunk, akit szolgálnunk kell, és akinek kedvébe kell járjunk.

David Icke

A végtelen szeretet az egyetlen igazság - Minden más illúzió

4.500.-Ft

Soha egyetlen hópehely sem érezte magát felelősnek egy lavinában…

“A legtöbb ember egy másik ember. Gondolataik valaki más véleménye, életük utánzat, szenvedélyük idézet. ”
Oscar Wilde

David Icke

…és az igazság felszabadít I. kötet

4.300.-Ft

A 20. század legbombasztikusabb könyvét olvasod most, mely oly megdöbbentően pontosnak bizonyult a 21. század eseményeinek előrejelzésében.

Amint Amerika egy vezető könyvkiadója mondta, miután elolvasta David Icke kéziratát:

“Nehéz szavakba öntenem az izgalmat, amit ezzel kapcsolatban érzek. Ez egy olyan könyv, aminek a felbukkanására már hosszú-hosszú ideje várok.Tudtam, hogy el fog jönni, és lám, most a kezemben tartom. Gyakorlatilag elakad a lélegzetem a rám telepedő sürgető késztetéstől, hogy mihamarabb nyomdába adjam és eljuttassam mindenhová.”

David Icke

…és az igazság felszabadít II. kötet

4.200.-Ft

Az első kötet felkavart. Szó se róla, megteremtette a drámai feszültséget! A második kötet fokozza azt, egyre közeledve napjaink eseményeihez. S amikor már pattanásik feszült a húr, a feszültség csodálatos katarzisban oldódik fel.

A felfestett kivezető út mindannyiunk számára elérhető. Mikor megkönnyebbülten, felszabadultan letesszük a könyvet, csak egyet tudunk mondani: most már értem!

Így, hogy a puzzle darabokból összeállt a kép, minden egyszerű és világos. Mert a szabadsághoz a megismerésen keresztül vezet az út. Mert az igazság tényleg felszabadít. Bár először lehet, hogy felidegesít.

Csomagajánlataink

Időszakosan elérhető csomagajánlatainkról ne maradj le! Szezonális akcióinkról értesítéseket kérhetsz az alábbi adatok megadásával. 

golden-791072_1280