Ghis – A Család Kötet írása közben nem gondoltam volna, hogy…

Ghis megosztja velünk, mi az, amire még Ő sem számított a Perszonokrácia Család kötete írása során

Tetszett? Hozzászólnál? Kérdeznél? Tedd meg lenn, a hozzászólás ablakban!

Ghis Család kötetébe itt tudsz beleolvasni:

http://www.ezvankonyvek.hu/ezvan-konyvek

This Post Has 2 Comments

  1. Elengedés, de mit, megfoghatatlan fogalom. A “nem ragaszkodás ” állapotában nincs mit elengedni. Szabad ember kötetlen. Mindent észlel, cselekszik, elmegy a dolgok mellette, integrálja és halad az útján. Minden értem van ami velem történik – történt. Nem dolgozom vele , mert akkor hárítok, külső okra akarom gondjaimat testálni. Kauzalitások láncolata az életünk. Az ego nem jó – nem rossz. Feladata az életben maradás lenne. A problémát az okozza, hogy átvette az uralmat az ember felett és egy nagy illúzióban tart.

    Korunk legnagyobb kihívása szabaddá válni. Szabad embernek lenni számomra, nem ragaszkodni, élni az életet megfelelési kényszer nélkül. Mindez nagyon jó boldogság érzéssel jár együtt. ( elméleti síkon már néha tapasztalom).
    Önmagunkat nem tudjuk feldogozni, csak elfogadni.
    szeretettel

  2. Kedves Ghis!
    Az elengedés az egyik legnehezebb dolog. Makacsul ragaszkodik az ego a régi megszokott, családból hozott szokásainkhoz.Viszont a változást érzem, meg kell lépnünk, abban bizonyos vagyok.Kérdésem: A családból nagyon sok traumát hoz az ember. A betegségek tudom többnyire pszichoszomatikus eredetűek. Hogyan dolgozzuk fel mindezeket?Képesek vagyunk mi saját magunk is feldolgozni? Erre szeretnék választ kapni. Köszönöm szépen! Ági

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Az oldalon cookie-kat használunk a jobb oldal élmény érdekében. Részletesebben itt olvashatsz róla.

Ne maradj le semmiről!

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságainkról!

.