Egy órás film ezvanzsaccal a figyelem fontosságáról a kommunikáció területén

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a velem készült filmet, ahol igyekeztem minden fontosabbat összeszedni szedni figyelem szerepéről a kapcsolatokban és a kommunikációban. A film itt jelenik meg először.

Szívesen fogadom a visszajelzéseket.

Jó filmezést kívánok!

„>

This Post Has 4 Comments

 1. Sári Margit

  Jó múltkor nem volt időm meghallgatni. Most lenne, de a hang nagyon-nagyon halk, nem lehet érteni. Nem a gépemben van a hiba. Az első fél perc jó, utána abszolút nem.

 2. Andrea

  Kedves Zsac! Nagyon nagy dolgokat fogalmazol meg, amiket eddig én éreztem, de elmagyarázni nem tudtam. Jó tudni, hogy vannak hozzám hasonló érzésű emberek. Másrészt nagyon tetszik az, ahogyan a férfi-nő sztereotípiákat lebontod. Én magam nőként sem tudok egyszerre több dologra egyaránt figyelni, viszont a tevékenységbe, amin épp dolgozom, belemeditálom magam egyrészt, másrészt akkor abban a belemeditált állapotban benne van minden is, harmadrészt figyelmem a tevékenységen kívül a nagy egészen van ilyenkor. A másik ami nagyon tetszik, hogy a kommunikációt jellemzően női területként jellemzik, s ezt sem tartom igaznak, s örülök, hogy pont egy férfi bizonyítja, te. Ezen kívül ajánlanám ezt a filmet az összes eddigi munkáltatómnak is. A párkapcsolati kommunikációba meg olyan szinten beletrafáltál, hogy nagyon. Csak a figyelem számít. S ha az nincs meg, a kezdeti kémia után nincs, ami megmentse a párkapcsolatot megfelelő szintű kommunikáció és ráhangolódás nélkül. Köszönöm ezt az összefoglalót, nagyon kellett már.

 3. Mónika

  Ez fantasztikus volt Zsac…Köszönöm!

 4. Kálmán Norbert

  Szia!

  Nagyon jó. Ősi tanítás szerint a folyamatos figyelem, a tudat építése. Érzelmektől mentessé lenni, előítélet mentes kommunikáció.
  Erről napokat tudnánk beszélgetni….

  A tudat fejlesztése a legfontosabb.

  Szép napot!

  Üdv.
  Norbi

Vélemény, hozzászólás?