A tudatosság felemelkedése

A tudatosság felemelkedése

 Minél jobban látok és hallok a lelkemmel, annál jobban ráébredek a valóságra, annál tudatosabbá válok. Tudatosságom szintje meghatározza egészségi állapotomat, mindenhatóságomat, sikerességemet és örömömet. Ahogyan emelkedik tudatosságom szintje, úgy nő egészségi állapotom, mindenhatóságom, jómódom és örömöm. Olyan ez, mint amikor felmegyünk egy lifttel – a kilátás kibontakozik, amint emelkedünk.

IGAZI FELEMELKEDÉS belülről indul, a lélekből, és előidézi az egész lény fejlődését. Ahogyan fejlődöm, úgy fejlődik az egész testem. Gyökeret eresztek, egyre mélyebbre hatolok az anyagba, míg lélekben fölemelkedem

MESTERSÉGES FELEMELKEDÉS kívülről indul. A nagyság érzését tapasztalom meg, ami a felemelkedés, „a hetedik Mennyország” illúzióját adja nekem. Az illúzió külső élményekből fakad, mint zene, étel, siker, drogok, szex, meditációs transzok… A felemelkedés az élmény idejére korlátozódik. Időszakos és mulandó. Visszahullok oda, ahol az indulás előtt voltam. Az anyagból való rövid idejű menekülés egy formája.

KATTINTS IDE A KÉPEK MEGTEKINTÉSÉHEZ

Vélemény, hozzászólás?