E pillanatban a lélek fejlődése exponenciális…

A LÉLEK KORMÁNYZÁSA

Egy részem, a lelkem egyedi, és évmilliárdok óta fejlődik. Korántsem az örökkévalóság poklában kószáló, szenvedő, sóvárgó szegény kis teremtés, hanem lelkem, a mindenható, a tér-időben egyéni jelleget öltött Idessza. A lélek központja, a szív mögé rejtett, mélyen a felső vitális csakra alá, ezért téveszthető össze könnyen a lélek és a vitális test. Óriási félreértés! A lélek halhatatlan, ismeri az igazságot, miközben a vitális test halandó, és illúzióban él. Inkarnációról inkarnációra  a  lélek gyarapszik, a test azon részeivel együtt, amelyek elfogadják irányítását (10. kötet). Végül a volán mögött köt ki, és átveszi a test-busz irányítását. Milyen irányba halad a lélek? Mi fog történni a testtel?

E pillanatban a lélek fejlődése exponenciális. Néhány év alatt messzebbre jutott, mint korábban számos életen át. Segítségével a test gyorsan érintkezésbe lép a szupertudatossággal (a múltbéli mentális meditációk csak nehézségek árán érték ezt el), majd végül biztonságosan lemerül az alsó-tudatosság feneketlen mélységébe (amibe az egó rendszerint beleveszett). Végül a lélek átveszi az irányítást a test nagy része felett, annak ellenére, hogy az egó erőteljesen ellenáll. Az utóbbi nagyon is jól tudja, hogy napjai megszámláltattak, ezért mindent megtesz, hogy megállítsa megsemmisülését. Nagy kihívást jelent ez az átmenet. Egós személyiségeim ide-oda rángatnak, sikoltoznak, küzdenek. Amikor feloldom őket, az ürességgel kell szembenéznem – identitásom elvesztésével. Többé már nem az vagyok, aki voltam, de még az sem, aki valójában vagyok. Keresztülmenni ezen nagy adag bátorságot és rendíthetetlen hitet követel. Nagyon is csábító behúzni a féket, és megállítani a fejlődést.

Ahogy tudatosságom nő, úgy gyengül félelmem. Érezni kezdem lelkem mindenhatóságát. Tisztánlátásom élesedik, és az igazság felé kalauzol. Tudom, merre tartok, és úti célomra összpontosítok. Kívülről jövő jó tanácsok, kritikák, hitek többé már nem hatnak rám. A külső világ eredményeitől, akár spirituális (pokol/menny), akár materiális (hatalom/pénz/presztízs) távol tartom magamat. Egyetlen dolog számít: evolúciós folyamatom – test-buszom belsejében lévő egós személyiségeim távozása vagy feloldása. Ily módon a lélek a testet a Lélek-Test Egység-buszpályaudvarra viszi. A szellem ott van, és türelmesen vár rájuk

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Az oldalon cookie-kat használunk a jobb oldal élmény érdekében. Részletesebben itt olvashatsz róla.

Ne maradj le semmiről!

Íratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj az újdonságainkról!

.