[2 PERC] Mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele?

ezvanzsac válaszol a kérdésre: mi a tudatosság egyik legbiztosabb jele? Ha te is szeretnél kérdezni, csatlakozz a Mindennapi Tudatosság zárt csoporthoz a facebookon, vagy írd meg itt hozzászólásban!

This Post Has 3 Comments

 1. Guzrény Ferenc

  Az elmondott megjegyzéseddel teljesen egyetértek Zsac.
  A társas tömbházunk udvarán parkolnak a hozzánk érkező betegek, ahol mindhárom bejáratnál ki van téve a tanácstól az a tábla, hogy csak a lakók parkolhatnak. De illetéket senki nem fizet és ez közhasznú terület. Az egyik szomszédom ráfogta egy ártatlan hozzámjáró betegemre, hogy a kiállásnál lesúrolta a kocsiját és jött hozzám, hogy lefényképezte és jelenti a rendörségen.(ő is forgalmi rendör volt). Nyugodt tudtam maradni, végig néztem az állítását és később kiderült, hogy hazugság. A vádolt személy megérkezett, a vádoló kocsija mellé állot és bemútatta, hogy nem ő csinálta a régi rozsdás surolásokat mert a magassági vonal is külömbözött és az övén semmi sem látható.

  1. zsac

   Ez aztán nagyon jól hangzik, köszönöm 🙂

 2. Cecília

  Sziasztok!
  Soha jobbkor! 🙂 Hétfőn megsérült két ujjam, ami miatt nagyon sok mindent nem tudok a megszokott módon elvégezni. Kösz az ajándékot, akkor most ezt juttatom eszembe, ha anyázni kezdenék 😉
  Üdvözlet

Vélemény, hozzászólás?