[2 PERCES VIDEÓ] Mit tanultam az Egészségügyi Maffia szerőjének 10 napos tanfolyamán Kanadában

Ebben a videósorozatban igyekszem átadni a legfontosabb dolgokat, amiket tanultam Ghislaine 10 napos kanadai tanfolyamán. Kérdezz te is a Mindennapi Tudatosság Facebook csoporton, vagy iroda@ezvankonyvek.hu email címen.

 

Ha inkább elolvasnád a videó szövegét, itt tudod megtenni:

Többen kérdeztétek, hogy mi az, amit tanultam a GHIS 10 naposon. Annak ellenére, hogy már most voltam negyedszer ezen a 10 napos tréningen, volt néhány dolog, ami megint beütött, ami megint nagyon jó volt nekem, hogy megtanulhattam. Nyilván ahhoz, hogy ezeket átadjam, kellene egy tréning és idő, amit belefektetünk, de szeretném megtenni, hogy amit lehet, ebből a videóból hozzunk ki és szeretném a számomra legnagyobb kulcstanulságokat átadni, vagy legalábbis érinteni.

Az első, azok az egos-személyiségek. Nyílván sokan halhattunk már róla, hogy vannak különböző részeink – van a lelkünk, van szellemünk, van egonk, van testünk, és különböző fajta testeink, de nagyon tetszett az a megfogalmazás, hogy nem csak egy egonk van. Ezért nagyon gyakran, amikor van bennem egy vita, hogy akkor most jobbra menjek, vagy balra menjek, akkor ott nem az egom veszekszik a lelkemmel, hanem az egyes számú egom a huszonhetes számú egommal. Minden egyes egos-személyiségnek van egy létoka, egy létcélja, és egy módja, ahogyan túlél – erről majd egy későbbi videóban szeretnék beszélni, most beszéljünk róla, hogy mik ezek az egos-személyiségek.

GHIS azt a példát hozta, hogy ez olyan, mint egy busz. Amikor életünk buszában a lélek ott ül hátul csendben és majd akkor jön előre, ha hívjuk és neki engedjük a kormányt. Viszont erőből elől a kormánynál ott vannak a legakaratosabb, legagresszívebb egos-személyiségek, akiknek lehet, hogy tudjuk, hogy nem kellene vezetni, de valahogy van az a helyzet, az a telefonhívás, az az ember, az a történés, amikor azt érezzük, hogy már megint valami átvette a kormányt. És ez a valami, egy ilyen típusú egos-személyiség. Ilyenkor a busz váratlan fordulatokat vehet, vagy esetleg körbe-körbe mehet az életemben. Nem tudom, hogy volt-e már neked olyan, hogy az életedben azt érezted, hogy körökben futsz, nekem bizonyára volt. És itt néhány ilyen típusú helyzetet elemeztünk, hogy mik azok az egos-személyiségek, amiket ez kielégít, amiknek ez fontos.

A következő videóban arról szeretnék majd beszélni, hogy hogy tudod felismerni, hogy beütött egy ilyen fajta egos-személyiség, mi az az eszköztár, amivel ezeket be tudjuk azonosítani. Legjobbakat, sziasztok!

Vélemény, hozzászólás?